turisme rural Catalunya
La Selva

La Selva

Poblacions de la Comarca:

Arbúcies

El nucli urbà d'Arbúcies està ple de racons i indrets per descobrir, com la Plaça Porxada, presidida pel monumental plàtan, de més de 100 anys, pintorescos carrers —el Sorrall, Magnes, Pietat i el Castell— i construccions modernistes, com l'antiga Granja Royal del carrer Camprodon, que destaca pels esgrafiats de la façana.
Una passejada pels carrers de la vila també permet descobrir les típiques bombes d'aigua. Es tracta de fonts que bombegen l'aigua a través d'un eix manual. A més, a tot el terme municipal trobem un gran nombre de fonts, ubicades en un entorn tranquil i feréstec.

Arbúcies sempre ha destacat per una gran vitalitat cultural i social. Les Enramades, declarada festa tradicional d’interès nacional, és una festivitat lligada a la vuitada de Corpus i destaca de forma indiscutible entre la resta d’activitats que es fan al llarg de l’any.
Altres festes importants d’Arbúcies són la Festa Major (del 24 al 28 de juliol), l’Aplec de la Capella (26 i 27 de setembre), la Festa del Flabiol (31 d'octubre i 1 de novembre), el festival de música independent (per concretar), la Fira de l’Aigua (últim cap de setmana d’abril) i la Fira de la Tardor (tercer cap de setmana d’octubre).

 
Nom Casa
Població
 
1/11
Arbúcies
CercadorRural
Població
Tipus d'allotjament
Serveis

Accés per a discapacitats

S'admeten animals

Servei de menjars

Barbacoa

Pati/Jardi

Zona de jocs infantils

Piscina

WIFI

Spa
Activitats

Activitats eqüestres

Rutes cicloturisme

Rutes senderisme

Platja

Esports de neu

Activitats agroturístiques

Observació d'aus

Cursos i tallers

Teràpies de benestar

Enoturisme

Esports d’aventura
L'estada
Data d'entrada

Data de sortida

Adults Nens
Cercar


Avís Legal | Política de Privacitat