turisme rural Catalunya
La Selva

La Selva

Poblacions de la Comarca:

Sils

El poble de Sils està situat al bell mig de la comarca de la Selva, a uns 80km de Barcelona i a uns 20 de Girona i Lloret de Mar.

L'Estany de Sils és l'element més important del municipi. Pràcticament tots els racons de Sils amaguen secrets al voltant d'aquest espai natural, que va arribar a ser l'estany més gran de Catalunya, abans de la seva dessecació. Les festes, les llegendes, la gastronomia, fins i tot l'estil propi de la gent, guarden un misteriós lligam amb les aigües de l'estany.

L'església de Santa Maria és d'estil barroc-neoclàssic, el seu campanar és de planta quadrada, és datat del segle XVIII. Del temple més antic només se’n conserva una capella lateral gòtica i una làpida de 1333 encastada al costat de la porta.

L'Església de Santa Eulàlia de Vallcanera, de l'edifici romànic primitiu (segle X) en resten els absis, l’església i el campanar daten del segle XVIII.

A la Col·lecció d’Automòbils de Salvador Claret es pot contemplar l’evolució de la indústria automobilística i del motor. Al llarg del recorregut es poden observar des del Fiat 500 que Benito Mussolini va regalar al general Queipo de Llano, fins al majestuós Rolls Royce .

 
Nom Casa
Població
 
1/7
Sils
 
1/6
Sils
 
CercadorRural
Població
Tipus d'allotjament
Serveis

Accés per a discapacitats

S'admeten animals

Servei de menjars

Barbacoa

Pati/Jardi

Zona de jocs infantils

Piscina

WIFI

Spa
Activitats

Activitats eqüestres

Rutes cicloturisme

Rutes senderisme

Platja

Esports de neu

Activitats agroturístiques

Observació d'aus

Cursos i tallers

Teràpies de benestar

Enoturisme

Esports d’aventura
L'estada
Data d'entrada

Data de sortida

Adults Nens
Cercar


Avís Legal | Política de Privacitat