turisme rural Catalunya
La Selva

La Selva

Poblacions de la Comarca:

Caldes de Malavella

Caldes de Malavella es troba a mig camí de la Costa Brava i de la Serra de les Guilleries, a la plana de la Selva,
L'aigua termal és el factor més important, característic i original de Caldes, ja que l'evolució al llarg del temps, incloent-hi la cultura artística, depèn directament d'ella.
Les aigües del poble, de reconegudes propietats curatives, faciliten un tractament hidroterapèutic, des de les fonts d'aigua calenta o des dels nostres balnearis.

Un dels punts d'interés de Caldes de Malavella són les termes romanes i el seu entorn. Són les restes més ben conservades del municipi romà d’AQUAE CALIDAE, actual Caldes de Malavella.

La Font de la Mina és una de les fonts més conegudes de la població. És habitual la presència de gent de tota la comarca, fent cua per prendre les seves aigües, el que evidencia les magnífiques qualitats curatives, digestives i culinàries de l’aigua de Caldes.

L'Esglèsia de Sant Esteve, datada del segle XI, la façana de la qual és d’estil renaixentista i a banda i banda de la porta, a la part inferior, s'hi pot veure un dels símbols de Caldes, unes grans peroles o calderins. L’Església és al bell mig de la plaça de Sant Esteve i està envoltada per edificis modernistes, neoclàssics i eclèctics.

Caldes celebra moltes fires i festes durant tot l'any. El 20 de gener hi ha l'aplec de Sant Sebastià, el 2n cap de setmana de maig hi ha l'aplec de la sardana i cuina termal de primavera, el 1r. cap de setmana d'agost es celebra la festa Major, el 22 de setembre hi ha l'Aplec de Sant Maurici, el diumenge més proper al 12 d'octubre la Fira de l'Aigua, la quinzena d'octubre les Jornades Gastrònomiques de la cuina termal, entre d'altres.

CercadorRural
Població
Tipus d'allotjament
Serveis

Accés per a discapacitats

S'admeten animals

Servei de menjars

Barbacoa

Pati/Jardi

Zona de jocs infantils

Piscina

WIFI

Spa
Activitats

Activitats eqüestres

Rutes cicloturisme

Rutes senderisme

Platja

Esports de neu

Activitats agroturístiques

Observació d'aus

Cursos i tallers

Teràpies de benestar

Enoturisme

Esports d’aventura
L'estada
Data d'entrada

Data de sortida

Adults Nens
Cercar


Avís Legal | Política de Privacitat