turisme rural Catalunya
La Selva

La Selva

Poblacions de la Comarca:

Santa Susanna

Santa Susanna és una vila amb uns orígens que es remunten al segle XII, quan la Vall d'Alfata era poblada per pagesos que conreaven els camps de vinya i cereals. De l'època medieval es conserven torres de guaita, la capella de Santa Susanna. Tots els edificis, que són part important del nostre patrimoni artísticohistòric, mantenen viu el valor de la història que guarden les seves parets.

Santa Susanna ofereix una varietat de llocs emblemàtics per visitar. Can Ratés és una torre de refugi, cicilíndrica i merletada amb arquacions cegues. Una altre torre de visita obligada és la de Mas Galter, és de planta cilíndrica i escapçada per la part alta.

L'església parroquial de Santa Susanna és un edifici senzill construït durant la postguerra amb l'esforç de tots els veïns, fins i tot amb el seu treball personal i gratuït. Destaquen les pintures del presbiteri fetes per Aurelio Crosiet.

La Capella de Sant Isidre és d'estructura moderna, però conserva l'encant d'estar situada en un paratge natural de gran bellesa, idoni per passejar i descansar-hi.

El parc de la Font del Boter és una àrea d'esplai i de lleure que ofereix a l'entrada una zona de pícnic i un terreny d'acampada. De la Font del Boter brolla aigua fresca d'una antiga mina.

El Molí d'en Jordà era un molí fariner datat de final del segle XVII i principis del XVIII. De l'edifici moliner se'n conserven algunes parets, com les d'un aqüeducte, amb dues arcades, que conduïa l'aigua fins al molí.

Santa Susanna celebra diferents festes durant tot l'any.
El desembre es fa el Pessebre Vivent, l'1 de novembre la Castanyada Popular, el 22 i 23 de setembre el Campionat del Món de Fitness, a l'agost hi ha la Festa Major, al maig la Festa de Sant Isidre, entre d'altres.

 
Nom Casa
Població
 
2/15
Santa Susanna
CercadorRural
Població
Tipus d'allotjament
Serveis

Accés per a discapacitats

S'admeten animals

Servei de menjars

Barbacoa

Pati/Jardi

Zona de jocs infantils

Piscina

WIFI

Spa
Activitats

Activitats eqüestres

Rutes cicloturisme

Rutes senderisme

Platja

Esports de neu

Activitats agroturístiques

Observació d'aus

Cursos i tallers

Teràpies de benestar

Enoturisme

Esports d’aventura
L'estada
Data d'entrada

Data de sortida

Adults Nens
Cercar


Avís Legal | Política de Privacitat