turisme rural Catalunya
Gironès

Gironès

Poblacions de la Comarca:

Girona

Girona té tot l'encant de les grans ciutats, però sense multituds; una ciutat feta a mida humana per badar en tots els vessants: carrers, festes, oferta cultural, restaurants, serveis turístics, esdeveniments, festivals...
A prop de Barcelona i situada entre el mar i la muntanya, Girona gaudeix d'un emplaçament privilegiat. El Barri Vell és un dels centres històrics més evocadors de Catalunya, amb elements únics a Europa: la muralla carolíngia, el call jueu, un dels més ben conservats, i la grandiositat de la nau gòtica de la Catedral, la més ampla del món. Girona té també sis museus que posseeixen un fons patrimonial de gran interès.
A Girona hi podeu fer de tot. La ciutat, un gran escenari on segles d'història s'hi recullen amb monuments espectaculars, us convida a perdre-us-hi amb una passejada pel Barri Vell. També té una vida intensa, amb esdeveniments de forta particularitat cada mes de l'any. A més, Girona és avui un focus de producció cultural amb una reconeguda programació estable de teatre i música. I si el que voleu és fer esport, tant la ciutat com les comarques del seu entorn us posen a disposició tots els mitjans per practicar-hi el que vulgueu. De tot. Girona us ho fa possible.
A Girona trobareu molts restaurants i hi podreu tastar tot un ventall de cuines: catalana, d'autor, mediterrània, oriental, de mercat, vegetariana, basca, de fusió... I a més, la ciutat es troba en una zona amb un gran dinamisme culinari i gaudeix d'una posició geogràfica que li permet disposar d'una gran varietat d'ingredients i de productes de molta qualitat arribats del mar i de la muntanya. Girona esdevé una ciutat receptora i emissora de professionals, noves tècniques, nous plats, idees i conceptes. Avui dia, Girona, les comarques gironines i Catalunya són un dels principals focus de la creació gastronòmica mundial.

CercadorRural
Població
Tipus d'allotjament
Serveis

Accés per a discapacitats

S'admeten animals

Servei de menjars

Barbacoa

Pati/Jardi

Zona de jocs infantils

Piscina

WIFI

Spa
Activitats

Activitats eqüestres

Rutes cicloturisme

Rutes senderisme

Platja

Esports de neu

Activitats agroturístiques

Observació d'aus

Cursos i tallers

Teràpies de benestar

Enoturisme

Esports d’aventura
L'estada
Data d'entrada

Data de sortida

Adults Nens
Cercar

Associació Turisme Rural Girona C/Balmes, 6 2n 17002 Girona Tel. 972226015 Fax. 972225043 www.gironarural.org
info@gironarural.org | Avís Legal | Política de Privacitat