turisme rural Catalunya
Garrotxa

Garrotxa

La Garrotxa és una comarca peculiar que sorprčn per la seva gran diversitat de paisatges. És terra de transiciķ entre la muntanya i la plana. Limita al nord amb els Pirineus, barrera natural entre la comarca i el Vallespir francčs. A llevant, en canvi, limita amb les planes costaneres de l'Empordā.
Compta amb una superfície de 734 km2 que comprčn dues zones principals ben diferenciades paisatgísticament. L' una, l'Alta Garrotxa, situada al nord de la vall del Fluviā. Comprčn els contraforts calcaris de l'extrem oriental de la serralada dels Pirineus. Es tracta d'un paisatge feréstec i abrupte, que amaga espais de gran bellesa en el naixement de diversos cursos fluvials. La zona permet la realitzaciķ d'un ampli ventall d'excursions per a descobrir els vestigis d'un dels romānics més ben conservat de Catalunya, reflex de l'esplendor de la contrada en čpoca medieval: Santuari de la Mare de Déu del Mont, Monastir de Sant Aniol d'Aguja, nuclis de Maiā de Montcal, Beget...
La segona, les Valls d'Olot, situada a la part central de la comarca, gaudeix d'un paisatge més amable i suau en els relleus, que inclou dins seu una de les zones volcāniques millor conservades de tota la península. Olot, capital de la comarca, és un actiu centre comercial i de serveis, amb un destacable patrimoni modernista i una variada oferta de restauraciķ i oci nocturn.

PARC NATURAL DE LA ZONA VOLCĀNICA DE LA GARROTXA
És el millor exponent de paisatge volcānic de la península Ibčrica. Té una quarantena de cons volcānics i més de 20 colades de laves basāltiques. L'orografia, el sōl i el clima proporcionen una variada vegetaciķ, sovint exuberant, amb alzinars, rouredes i fagedes d' excepcional valor paisatgístic. La zona permet la realitzaciķ d'excursions als diferents volcans, com el Montsacopa, el Croscat o el Santa Margarida, o per la singular Fageda d'en Jordā.

Allotjaments
 
Nom Casa
Capacitat
Poblaciķ
 
 
2/8
Maiā de Montcal
 
2/6
Maiā de Montcal
 
2/5
Sant Feliu de Pallerols
 
2/7
Riudaura
 
1/11
Argelaguer
 
2/4
Riudaura
 
2/12
Vall de Bianya
 
1/15
Argelaguer
CercadorRural
Poblaciķ
Tipus d'allotjament
L'estada
Data d'entrada

Data de sortida

Adults Nens
Cercar


Avís Legal | Política de Privacitat